Uitschuifbaar plateau voor diepe (72cm) klimaatkasten

47.50 incl. BTW

Op voorraad

Voeg toe aan verlanglijst
Categorie:

LEVERTIJD: 1-3 werkdagen.

Het interieur van de klimaatkast is voorzien van houten plateaus. We hebben hier bewust voor gekozen omdat hout een natuurproduct is, net als het product dat in de klimaatkast wordt bewaard. Bij hout is geen enkel stuk hetzelfde en dat geeft kleurverschillen. Dat geeft echter ook de zekere “ruwheid” die wij passend vinden bij het product.

 

Dit plateau is een plateau voor klimaatkasten die een diepte hebben van 72cm (exterieur maat).

Let op dit artikel is zonder kogellager reling wilt u dat wel, ga dan naar dit artikel.

 

Heeft u twijfels over u meer of minder plateaus nodig heeft voor de klimaatkast?

Waarom we de configuratie voorstellen zoals weergegeven in de visualizer en niet meer per klimaatkast?.

 

De configuratie is gebaseerd op het regelmatig openen van de deur, zodat u regelmatig kunt genieten van een fles (zoals de meeste van onze klanten) en u niet veel flessen wenst te verwijderen voordat u de juiste heeft. Daarom raden we de voorgestelde configuratie aan.

Natuurlijk kunt u meer planken installeren, maar let op het volgende: hoe meer planken, hoe minder capaciteit en u kijkt alleen naar hout (planken) in plaats van naar de flessen

Daar we de installatie van de plateaus in ons magazijn doen, zorgen we ervoor dat u de meest efficiënte configuratie heeft (natuurlijk kunt u deze altijd zelf nog van positie wijzigen, als u dat wenst).

Ook zorgen we ervoor dat we een beetje ruimte overhouden tussen de flessen en de volgende bovenste plank, aangezien geen enkele fles hetzelfde is (om het etiket niet te beschadigen bij het uittrekken van het plateau).

 

Wij vinden dat u alle soorten flessen zonder problemen in de kast moet kunnen opbergen: Bourgogne, Bordeaux, Elzas, Champagne en zelfs Magnum flessen. Daarom is de voorgestelde configuratie de beste.

 

Mocht u in de toekomst extra plateaus (of andere accessoires) wensen te hebben, dan kun u die altijd achteraf nog aanschaffen.

 

Meer weten of het installeren van de plateaus? klik hier.

 

Kunnen wij u helpen bij uw keuze?

Bel ons via +31 (30)25 111 91 of vul het contactformulier in.

Meer dan 40 Michelinster restaurants, bars, cateraars, wijnhandelaren, slijterijen, industrie, overheid, diplomatieke en consulaire vertegenwoordigingen, universiteiten én natuurlijk consumenten gingen u voor (klik hier voor referenties).

 

Contactformulier


 

 

Gewicht 2 kg
Afmetingen 55 × 46 × 4 cm