Accessoires, Cadeaus, Specials, Gebruik, Demonstratiemodellen & Meer

Hier kunt u meer informatie vinden over:

Accessoires: wat voor soort accessoires u aan uw klimaatkast kunt toevoegen (zie hieronder en meer worden later toegevoegd)

Cadeaus: wilt u uw geliefde of vriendin/vriend een cadeaubon geven? (zie hieronder – accessoires)

Specials: naast onze “culinaire” klimaatkasten hebben wij ook klimaatkasten voor de opslag van medicijnen  (zowel bedrijfsmatig als particulieren),  Research & Development en bijvoorbeeld Parfum. Vraag naar mogelijkheden!

Limited edities: limited editie modellen betekenen versies in beperkte oplage. Momenteel zijn er geen limited edities beschikbaar (zie hieronder enkele voorbeelden)

Wijnkelders / rookkamers: mocht u een mooie ruimte hebben danwel een ruimte beschikbaar willen maken voor de opslag van wijn en/of sigaren dan is dat bij ons ook mogelijk!

Gebruikmogelijkheden: waar kunt u een klimaatkast voor gebruiken? (zie hieronder)

Extra’s: het verhaal van het ontstaan van een wijnklimaatkast, de rest van de druif, demonstatiemodellen, rentals, etc. (zie hieronder)

 

Accessoires 

Specials (speciale edities/Limited Editions)

Dit zijn modellen met een speciale configuratie, extra accessoires of een bijzonder exterieur of interieur. Aanbiedingen kunnen hier ook worden vermeld. Heeft u een speciaal model in gedachten, vraag het ons; niet alle modellen die wij in ons assortiment hebben staan ​​op deze website vermeld

Hieronder vindt u enkele voorbeelden

Champagne klimaatkast

Vinoloog Janna Rijpma heeft haar ‘handtekening’ gezet op een wel heel bijzondere klimaatkast…..de champagne klimaatkast.
Deze klimaatkast is geheel met leer bekleed waarbij de gouden drank zelf de inspiratiebron is geweest voor het bepalen van de leersoort, de verwerking, de kleur en de accenten in de vorm van prachtige kristallen die in kleur verschillen om de verschillen in champagne te benadrukken .
De afwerking, die geheel met de hand wordt gemaakt en gemonteerd, zorgt ervoor dat geen enkele klimaatkamer hetzelfde zal zijn. De champagne klimaatkast wordt in een beperkte oplage gemaakt.
Deze klimaatkast met een capaciteit van 40 flessen heeft één temperatuurzone die per graad in te stellen is. Zo kan voor alle champagnes het perfecte klimaat gecreëerd worden.
De verschillende schuifplateaus helpen bij het ordenen van de flessen. De speciaal ontworpen flessensteun, zodat ‘elke’ champagnefles eindelijk goed neergezet kan worden, is ook mooi meegenomen!
Je waardevolle flessen wil je natuurlijk beschermen, daarom is de klimaatkast voorzien van een slot met sleutel.

     

Valentijn champagnekoeler

Valentijnsdag, de dag waarop de liefde sprankelt

Vlinders in onze buik, kloppende hartjes. Liefdevolle relaties worden bezegeld met passie.
Het is de dag waarop we iemand onze toewijding of (geheime) liefde tonen.
Of je nu je eeuwige liefde verkondigt of de eerste stappen op weg naar liefde viert, dit is, Het de tijd voor champagne, het drankje van geliefden en een van de krachtigste liefdestriggers, de wijn die de deur naar het hart opent!

Verwen je geliefde met een heel bijzonder cadeau en bied de enige echte aan
Valentijn champagnekoeler.

De koelbox is met de hand afgewerkt met mooie zachte rode stof wat hem een ​​zeer exclusieve uitstraling geeft. Het interieur is voorzien van speciale op maat gemaakte uitschuifbare houten planken om uw champagne elegant te koelen.
Gegarandeerd een langdurige en gepassioneerde relatie!

De Valentine champagnekoeler wordt geleverd met twee prachtige champagneglazen en een fles rosé champagne van producent Jean-Pierre Lamoureux (een toepasselijke naam!)
Speciaal voor Valentijnsdag wordt de fles champagne bovendien versierd met een uniek stenen sieraad.

Deze limited edition is geheel uitgevoerd in zwart leer en is gesigneerd door topchef Pieter Damen die zijn sporen zeker verdiend heeft bij bekende restaurants in binnen- en buitenland. ! Win een diner voor u bereid door deze topchef in uw eigen huis!

Pieter Damen: “Ik heb mijn tijd nodig als ik aan het koken ben, Ik neem de tijd om te genieten van een goed glas wijn”

     

Klik hier voor de folder “Beperkte Editie voorlopige PD

Wijn Loungeset

De ultieme loungeset: gemaakt van steigerhout*, compleet met kussens en een wijnkoeler voor verfrissende gekoelde drankjes!

Als je de volgende trefwoorden opsomt: koude dranken, buiten, tuin, (dak)terras, lounge, hip, trendy, comfortabel en stoer zitten dan vat je eigenlijk dit geweldige product samen!

Wij kunnen verschillende combinaties leveren, allemaal vervaardigd uit mooi vers gekapt hout, (wit hout) met een ruw uiterlijk. De loungeset is geschikt voor zowel binnen als buiten! De bij deze set geleverde koelbox is de PT-S 40 WK model met twee temperatuurzones. Hierin kunnen alle soorten dranken worden bewaard: wijn, frisdrank, bier etc. De koelbox wordt geheel op maat in de loungeset ingebouwd en de omkasting kan volledig worden afgesloten zodat deze onzichtbaar is wanneer u hem niet gebruikt. U en uw gasten kunnen op elk gewenst moment een drankje nuttigen!

Elke combinatie met een fauteuil, chaise longue, voetenbank of bank is mogelijk. De unit wordt compleet geleverd met een mooie set kussens (verkrijgbaar in verschillende kleuren). Het is ook te huur en kan worden geleverd met de PT-S 200 voor Christus model.

* De koelbox werkt ook bij lage temperaturen, wat hem ideaal maakt voor gebruik in de herfst, winter en lente!
* De loungeset is geproduceerd in samenwerking met timmerlieden Mentrop.

Wijnkelders / rookkamers

Mocht u een mooie ruimte hebben danwel een ruimte beschikbaar willen maken voor de opslag van wijn en/of sigaren dan is dat bij ons ook mogelijk!

Wijnkelder:
Wij kunnen ervoor zorgen dat u vele honderden (of zelfs duizenden) flessen wijn kunt bewaren, zo lang als u zelf wilt én op de door u gewenste condities. Belangrijke aspecten van zo’n ruimte zijn naast de juiste temperatuur en bevochtiging natuurlijk ook de indeling en hoe het opleggen van de wijn. Wij kunnen wij er ook voor zorgen dat de ruimte ook nog eens ingedeeld wordt met houten wijnrekken (op maat gemaakt en hout naar keuze zoals bijvoorbeeld mooi eikenhout) waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken. Zelfs een glazen wand of deur behoort tot de mogelijkheden!


Binnenaanzicht van een kamer met een zwart metalen hek.

 

Een aan de muur gemonteerde airconditioningunit in een slecht verlichte kelder met zichtbare stenen muren en stopcontacten.

 

Houten wijnrekken gevuld met talloze horizontaal opgeslagen flessen in een kelder.

 

Een mooie verlichte wijnkelder met rijen flessen op planken en een antieke wijnpers op de voorgrond.

 

Rookkamer:
Het bewaren van sigaren is net zoals wijn zéér belangrijk omdat we te maken hebben met een mooi natuurproduct.  U wilt de sigaren bewaren of misschien wel een mooie “inloopkast” hebben waardin u ook nog eens rustig wenst te gaan zitten en te genieten van een mooie sigaar in deze ruimte. Wij kunnen wij er voor zorgen dat de ruimte ook nog eens efficiënt ingedeeld kan worden (op maat gemaakt en hout naar keuze zoals bijvoorbeeld cederhout) waardoor u de ruimte optimaal kunt gebruiken. Zelfs een glazen wand of deur behoort tot de mogelijkheden!

 

Waar te gebruiken?

Waar een klimaatkast gebruiken. Hierbij enkele voorbeelden:

 

   

Extra’s

Het verhaal van het ontstaan van de wijnklimaatkast: Klik hier (in het Nederlands)

De reis van de druif; van druiventak tot slok…..: Klik hier (in het Nederlands)

Demonstratiemodellen: incidenteel hebben wij demonstratiemodellen (van beurs, tentoonstelling, wijnproeverij, etc.) beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Rentals: Wij hebben enkele klimaatkasten voor de verhuur beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden

Downloads + film

  •